Kampeervlotten

Marnemoende is een van de vier plaatsen in Nederland en België waar kampeervlotten liggen. Het unieke aan dit concept is dat je een aantal dagen verblijft op een drijvend vlot met daarop een houten tent, in een zeer bijzondere natuurlijke omgeving, alleen te bereiken met een Canadese kano.

kampeervlot 4.JPG

De vlotten liggen minimaal 50 meter van elkaar, in het water, alleen te bereiken met bijvoorbeeld 'n Canadese kano.

De uitgereikte kampeerspullen worden met de kano meegenomen. Aan het eind van het verblijf neem je de kampeerspullen weer mee. Maar voordat het zover is het alleen maar genieten, ’s morgens wakker worden, een duik nemen vanaf je vlot, met de kano naar het luxe sanitair voor een warme douche, de vers gebakken broodjes kun je ophalen in het havenkantoor.

kampeervlot 11.JPG

Terug op het vlot heerlijk ontbijten tussen de watervogels. Kanoën naar IJsselstein, door de stadsgracht, voor een bezoek aan de oude stadskern. ’s Avonds lekker kokkerellen op het vlot, de dag is voorbij voor je het weet, en slapen gaat vanzelf door het deinen van het vlot. 's Morgens word je gewekt door de watervogels. Een hengel uitwerpen voor een vis is toegestaan.

kampeervlot 10.jpg

Meer informatie, tarieven, boeken en reserveren: www.kampeervlot.nl . Zie ook de subtitels: Omgeving/Activiteiten en Voorzieningen. Verblijf op een kampeervlot voor 2 nachten en 2 personen is vanaf € 146,--. In het hoogseizoen zijn de prijzen hoger. € 30,-- per persoon extra. Maximaal 4 personen.

Kampeervlotten Reserveren

Voor het reserveren van een kampeervlot gaat u met bovenstaande link naar www.kampeervlot.nl.