Verhuur

Het credo van Marnemoende is “wanneer je Marnemoende bezoekt, moet je ook het water op kunnen om te varen”. Hiervoor verhuurt Marnemoende sloepen, kano’s en motorboten.

Nadere informatie staat onder Sloepen, Motorboten, Kano's en Vaargebied. Worden niet alle vragen beantwoordt dan is het stellen van een vraag via het invulformulier de beste oplossing. Natuurlijk kan ook de telefoon gebruikt worden, maar doordat deze vaak staat doorverbonden wanneer wij op het terrein aan het werk zijn, is het formulier (e-mail) voor ons het handigst. Om een en ander door te spreken kunt u ook gewoon langskomen.

Reserveren via deze site met formulier, heeft onze voorkeur. Wij kunnen in reactie aangeven of het gewenste vaartuig nog vrij is.U vindt de tarieven in het tabblad TARIEVEN. Pas als wij de reservering bevestigd hebben, staat deze vast.

Tijdig reserveren voorkomt teleurstellingen, met een unieke goed weer garantie, (bij regen en/of harde wind kan op de dag zelf nog geannuleerd worden) loopt u geen enkel risico. Wij adviseren om pas op de dag van afvaart te annuleren, en niet al een paar dagen van te voren op basis van de weersverwachting. Immers, het weer kan wel is beter zijn dan voorspelt, door plaatselijke effecten, of een vertraging of versnelling van het weerbeeld. Bij slechte voorspellingen worden bij ons toch geen sloepen of motorboten gehuurd, voor die dag. Dus net als u hopen wij op beter weer dan voorspeld, zodat toch gevaren kan worden.