Trek-In

De Trek-In, aan de rand van ons tentenveldje, tegen de gouden rietkraag aan.

Welkom bij de Trek-In, een nieuwe duurzame manier van overnachten, in een natuurlijke omgeving. www.trek-in.nl

In een prachtige architectonische (archetype van een tent, winnaar van de Dutch Designprijs) grootte (35 m2) trekkershut, gemaakt volgens het craddle tot cradle principe, is het comfortabel overnachten met maxmaal 6 personen (4 volwassenen en 2 kinderen). De Trek-In is voorzien van wc, douche, keuken en verwarming.

De Trek-in is het nieuwste type van de trekkershutten, en maakt onderdeel uit van organisatie met vele hutten over Nederland en Belgie verspreid. Lange afstand wandelen en fietsen zijn hierdoor mogelijk. www.trekkershut.nl

Bij Marnemoende staat de Trek-In op het tentenveldje, hier zijn ook de speelvoorzieningen, waaronder een waterspeelobject aangedreven door een wind-watermolen.

Door gebruik te maken van de extra's is de Trek-In ook te gebruiken als een "hotelkamer in de natuur"

Vanuit Marnemoende zijn verschillende wandelroutes, fietsroutes, kano en sloeproutes. Marnemoende verhuurd hiervoor sloepen, motorbootjes en kano's, eventueel ook fietsen. Voor een volledig overzicht is een verdere verkenning van de site mogelijk.

De stad Utrecht met de Dom, grachten musea en winkels is nabij. Maar ook de oud Hollandse stadjes aan de Hollandse IJssel (IJsselstein en Oudewater) zijn een bezoek meer dan waard. De weidse polder 'de :Lopikerwaard' met aangrenzend de prachtige Lek, met haar uiterwaarden en hoogliggende dijk is een bezienswaardigheid.

En dan bij Marnemoende zelf is het heerlijk relaxen op het prachtige terras aan het water met zicht op de jachthaven, of culinair genieten in het restaurant met uizicht over jachthaven, de rivier de Hollandse IJssel, het weidse Landschap van de Lopikerwaard en de skyline van IJsselstein.

Van 15 oktober tot 15 april is het terras gesloten. In deze periode hebben wij speciale aanbiedingen voor diner en overnachten, informeer bij ons.

Reserveren:

Graag via mail, stel uw vragen, en informeer of betreffende periode nog vrij is. Wij zullen snel antwoorden. info@marnemoende.nl  

 

 

Tarieven Trek-In
Periode mei t/m september: 
Een, de eerste overnachting € 75,-- 
Tweede en volgende overnachting € 70,--
Op basis van 4 personen, persoon extra € 5,--
 
Periode oktober t/m april 
Een, de eerste overnachting € 70,--
Tweede en volgende overnachting € 65,-
Op basis van 4 personen, persoon extra € 5,--
 
Toeslag, € 5,-- per nacht voor de volgende schoolvakantie periode:
van 27 april tot 5 mei 
van 6 juli tot 1 september 
van 12 tot 27 oktober
 
Extra's (niet verplicht) 
Huur linnengoed € 5,-- per persoon (ongeacht aantal overnachtingen
Eindschoonmaak € 15,--
Maximale verhuurperiode 14 dagen
 
Reserveren
Graag per mail. Stel uw vragen en/of gewenste reserveringsperiode, Wij zullen deze zo snel als mogelijk beantwoorden. info@marnemoende.nl

Informatieaanvraag Trek-In verhuur Marnemoende Jachthaven

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.