Overnachting

Bij Marnemoende heb je het idee dat het altijd vakantie is. Ook de omgeving nodigt uit voor een langer verblijf bij Marnemoende. Er zijn verschillende verblijfsmogelijkheden, kampeervlot, kampeerveld, camperplaats of Bed en Breakfast. Uitgebreidere beschrijvingen zijn bij verschillende categorie├źn te lezen. Mochten er ondanks deze informatie nog vragen zijn, schroom niet en neem contact met ons op.

In het centrum van Nederland, op 5 km afstand van Verkeersplein Ouderijn, dichtbij stad Utrecht zijn niet zoveel mogelijkheden voor campers. Wanneer je dan nog aan het water kunt staan, en kunt genieten van de activiteiten rondom de hellingbaan (bootjes in en uit het waterhalen) is de plaats helemaal geweldig. Geen wonder dat steeds meer campers Marnemoende weten te vinden.

camperplaatsen.jpg

De Hollandse IJssel is een van de mooiste riviertjes in het midden en westen van het land. Doordat er alleen recreatie vaart is, is het rustig en ontspannen om te varen, de vele oud Hollandse stadjes liggen uitnodigend aan het water. Om van de Hollandse IJssel optimaal te genieten moet jeeen paar dagen de tijd nemen. Een overnachting bij Marnemoende, heeft dan vele voordelen, je kunt gebruik maken van de vele voorzieningen die geboden worden.

Marnemoende is een perfekte haven voor sloep gebruikers. Door voorzieningen als terras restaurant met Bed en Breakfast in de achtertuin is overnachten met een sloep echt vakantie. Voor een boot of sloep met onvoldoende ruimte aanboord is er een tentveld om in een tent te overnachten. Dit geld uiteraard ook voor kanoers, fietsers en lange afstand wandelaars. Marnemoende profileert zich niet als camping. Het tentenveld is een aanvullende service verlening voor genoemde groepen.