Onderhoudsbedrijven

Naast de mogelijkheden om zelf onderhoud aan boten-motoren etc. te doen werkt Marnemoende met een paar bedrijven samen die proffesioneel onderhoud, revisie, en reparatie aan boten kunnen verrichten.

Delos Yachtcharter, is op het terrein van Marnemoende gevestigd. Naast het onderhoud aan de eigen verhuurvloot, verricht dit bedrijf ook onderhoud aan andere. Delos is gespecialiceerd in schilder en antifouding. Alle verzoeken hiertoe, worden door ons naar Delos geleid. Ook is het mogelijk om rechtstreeks de vragen om offertes, en het uitvoeren van de klus bij Delos neer te leggen. www.delosyachtcharter.nl

Doordat Delos Yachtcharter op ons terrein gevestigd is kunnen allerlei "spoedreparaties" door dit bedrijf worden gedaan.

Vanaf 2012 is Kikkert Watersport Service actief op ons bedrijf. Met dit bedrijf hebben wij een nauwe samenwerking. Henry Kikkert heeft een ruime ervaring in de watersport en kan vele soorten boten, zoals heckdrive's, buitenboordmotoren, benzine motoren en diesels,  onderhouden en repareren. Ook voor andere zaken zoals het inbouwen van diverse apperatuur, reiniging van tentdoeken etc. kunnen we bij hem terecht. Een allrounder die perfect past in een haven zoals Marnemoende, waar een veelheid aan soorten boten ligt.

Polyester reparatie kan door Kikkert Watersport Service worden verricht. Is er geen tijd, of is het werk te specialistich, dan hebben wij daarvoor een ander bedrijf beschikbaar.

Dit geld ook voor zeilmakerij klussen, afhankelijk van de klus kunnen wij deze doorgeleiden naar verschillende bedrijven.

Doordat Marnemoende nauw samenwerkt, kan een breed scala van service worden aangeboden, zonder dat Marnemoende daarvoor eigen expertise in dienst hoeft te hebben. Vanzelf sprekend vinden wij dat de booteigenaar zelf bepaald of zij gebruik maakt van deze samenwerkende bedrijven, het staat geheel vrij om een eigen gekozen bedrijf het onderhouds of reparatie werk te laten verrichten.