Ligplaats

240 ligplaatsen zijn voor diverse breedte en lengte maten ingericht. Maximale bootlengte is 22 meter met een breedte van 5,5 meter, daarnaast zijn er 40 jollenplaatsen voor bootjes met een max. lengte van 5 meter.

De bijzondere ronde vorm van de steigers zorgt ervoor dat er veel binnenruimte (water) tussen de hoofdsteigers ligt, wat het manoeuvreren vereenvoudigd en een ruimtelijk gevoel met meer privacy geeft.

De drijvende steigers zijn ruim 2 meter breed en ieder ligplaats heeft een zijsteiger (vingerpier). De inrichtng van de haven is te zien op ons steigerplan (tablad)

Op de steigers zijn 175 elektra aansluitingen met een keuze tussen 10 amp. of 16 amp. Alle aansluitingen zijn individueel bemeterd, en de zekering en aardlekschakelaar kan door de gebruiker zelf hersteld worden. Op alle hoofdsteigers zijn watertappunten aanwezig. Deze maken onderdeel uit van onze legionella certificering.

Voor uw veiligheid zijn er verspreid over de haven 50 zwemtrappen gemonteerd, en iedere hoofdsteiger heeft een brandblusapparaat en een reddingsband met uitwerplijn.

De steigers zijn alleen te betreden via een toegangshek. Om deze te openen is een kaartje of druppel noodzakelijk. Om de steigers te verlaten is een drukknop gemonteerd om het hek te openen.

De parkeerplaats heeft 180 plaatsen en is beveiligd met een slagboom, welke in het zomerseizoen werkzaam is tussen 21.00 uur en 06.00 uur. In het winterseizoen van 18.00 uur tot 06.00 uur. Ligplaatshouders die langere tijd uitvaren kunnen gebruik maken van een parkeerplaats in onze botenloods. Gedurende deze periode wordt uw ligplaats tijdelijk een vrije ligplaats die door ons wordt gebruikt als passantenplaats.

Voor boten op trailer hebben wij ruimte in onze bootloodsen die zowel in het zomerseizoen of gedurende het gehele jaar in de bootloods staan. De boot op trailer is in het vaarseizoen bereikbaar met de auto en kan via onze hellingbaan te water worden gelaten. Na het varen wordt de boot weer uit het water gehaald en in de botenloods teruggezet. Natuurlijk is het ook mogelijk om elders de boot te water te laten. Doordat de gebruiker een sleutel van deze botenloods krijgt, kan 24/7 gebruik gemaakt worden van deze dienst.

Het gebruik van onze luxe sanitair is inbegrepen. Een wasserette met wasmachine en droger is aanwezig.

Wifi onder de naam Marnemoende Wifi is gratis en  zonder code beschikbaar.

Marnemoende is Blauwe Vlag jachthaven, hetgeen betekent dat wij voldoen aan hoge eisen op het gebied van milieu, natuur educatie, veiligheid en voorzieningen niveau. Een jaarlijkse inspectie wordt vanuit de Blauwe vlag vericht om de Blauwe Vlag status te behouden. Marnemoende mag als Blauwe Vlag Jachthaven het Blauwe Vaantje uitreiken aan de bootbezitter. Hiervoor dient de booteigenaar een formulier te ondertekenen waarmee dertien gouden gedragsregels worden afgesproken.

Wij werken met een havenregelement (tabblad). Dit om overlast voor en tussen onze gebruikers te voorkomen.

Informatieaanvraag Ligplaatsen Marnemoende Jachthaven

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

file: