Kano's

Kano’s passen bij de ecologische uitstraling van Marnemoende, actief de omgeving verkennen via het water.

Wij hebben 5 éénpersoons en 5 tweepersoons kano’s. Bij de kampeervlotten hebben wij driepersoonskano’s. Op dagen dat deze niet in gebruik zijn kunnen deze worden ingezet voor verhuur. Bij schoolevenementen, zoals sportdagen en eind activiteiten van klassen worden deze kano’s ook ingezet. Daarnaast kan Marnemoende kano’s van collega bedrijven inhuren. Dit zorgt wel voor extra transport kosten. Dit is ook het geval wanneer onze kano's naar een andere opstap/uitstap locatie moeten worden vervoerd.

Tijdens de IJVO week is Marnemoende sponsor voor de kano’s. Deze worden dan gebruikt door kinderen welke uitgeloot zijn voor de IJVO ontspanningsweek.

De stadsgracht van IJsselstein is een leuke kano tocht. In ongeveer 1 uur kun je daar naar toe kanoën. Afmeren kun je langs een van de plantsoenen, waarna een bezoek gebracht kan worden aan de prachtige historische binnenstad met molen, stadsmuseum en 2 bijzondere kerken. Op de zaterdagen zijn er allerlei activiteiten in de binnenstad. Vrijdag vanaf 15.00 uur is er weekmarkt.

 

Tarieven:

1 persoons kano:  2 uur  €  8,-- ;        3 uur € 10,--;        4 uur € 12,--;        langer/dag € 15,--

2 persoons kano:  2 uur € 12,-- ;        3 uur € 16,--;        4 uur € 20,--;        langer/dag € 25,--

 

Informatieaanvraag Kanoverhuur Marnemoende Jachthaven

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.