Jachthaven

Jachthaven Marnemoende is onderdeel van Marnemoende, ontwikkeld door Jan en Mieke Kromwijk en Jan-Erik Reuvekamp, die  zowel havenmeester zijn als uw gastheer of gastvrouw. Zij heten u van harte welkom, niet alleen op deze website, maar natuurlijk ook in de haven zelf.

Marnemoende is een complete jachthaven, met ligplaatsen, bootstalling in de winter of het hele jaar rond, met een hellingbaan met een verreiker en botenkar waarmee schepen tot 23 ton uit het water gehaald kunnen worden. Ook zijn er  mogelijkheden voor onderhoud. Daarnaast heeft Marnemoende overnachtingsmogelijkheden, en dag verhuur van vaartuigen.

Met deze website willen wij zoveel mogelijk informatie geven, waardoor,  naar wij hopen,  de meeste vragen al beantwoord worden. Mochten er toch vragen overblijven, dan zijn deze bij de verschillende categorieën (ligplaatsen, winterstalling onderhoud etc.) middels een invulformulier te stellen. Met dit uit invulformulier kunt  u ook een aanvraag voor een ligplaats, winterstallingsplaats of ruimte voor de klusloods plaatsen. Natuurlijk blijft het mogelijk om telefonisch contact te leggen om antwoord te krijgen op uw vragen. Met een bezoek aan de haven kunt u meteen de sfeer, “bij Marnemoende lijkt het altijd vakantie” proeven en persoonlijk uw vraag stellen. Ook kunt u zien hoe wij te werk gaan, en zo voorzichtig mogelijk met uw eigendommen omgaan.

De tarieven voor verschillende diensten staan ook op de website vermeld. Met het publiceren van onze reglementen en voorwaarden, proberen wij te voorkomen dat u voor ongename verrassingen komt te staan.